Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Ecrin Nazlı İnan 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi kadınlarıyla buluştu.
İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ak Parti Hatay vekil adayı Ecrin Nazlı İnan seçim bölgesi İskenderun’un Esentepe Mahallesi’nde seçmeniyle buluştu.
1.SIRA ADAYI GİBİ AŞKLA ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDİYORUM
Ak Parti’nin çok önem verdiği gençliğin temsilcisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teveccühüyle olarak aday gösterildiğini belirten İnan yaptığı konuşmada; ‘Ben her zaman söylüyorum bizim davamızda kaybetmek veya kazanmak mühim değil. Hatay’dan 10. sıra milletvekili adayı olarak 1. Sıra adayı gibi ilk günkü aşkla çalışmalarıma devam ediyorum. Çünkü 24 Haziran seçimleri gelecek yüzyılı şekillendirecek en önemli seçimlerden biridir. Ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır.’
‘25 HAZİRAN’DA ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ’
Ak Parti Hatay Milletvekili adaylarıyla karış karış ev ev yaptığı seçim çalışmalarında diğer vekil adayları gibi büyük ilgiyle karşılanan genç milletvekili aday İnan, konuşmasının devamında yeni sistemin ülkemize kazandıracaklarına kısaca değindikten sonra bir araya geldiği kadınlardan tarihi 24 Haziran seçimleri için destek istedi; ‘Sizin üstünüze de görevler düşüyor. Eşinize dostunuza akrabalarınıza komşunuza herkese bu seçimin önemini anlatmalısınız. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımıza karşı oyunlar, saldırılar var. Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Dualarımız desteklerimizi eksik etmeyeceğiz’ diye konuştu.
Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı’yla birlikte 25 Haziran’da çifte bayram sevincini yaşacaklarına inandığını belirten İnan yoğun ilgi gösteren kadınların sorularına cevap verip konuşmasına son verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>