VATAN PARTİSİ’NİN: TERÖR VE ÜRETİM EKONOMİSİ VATANDAŞ TARAFINDAN TARTIŞILIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Vatan Partisi Hatay ilinde çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir. Vatan Partisi araçlarla kent merkezlerinde ve köylerde çalışmaları toplantılar şeklinde sürdürmektedir. Seçim bildirilerini dağıtan Vatan Partisi milletvekili adayları, halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyorlar. Vatan Partisi’nin Terörü nasıl bitireceği ve üretim ekonomisine nasıl uygulayacağı vatandaş tarafından son derece mantıklı bulunmaktadır. Hatta bazı vatandaşlar seçim bildirilerini okumdan bu tür düşüncelerinin olduğunu açıklamaktadır.

Vatan Partisi Hatay milletvekili adaylarından Mustafa Bebek, Necla Öncü, Ali Erdem Köz ve başlarında Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, çalışmalarından vatandaşın sorularından son derece memnun olduklarını, vatandaşın Vatan Partisi’nin seçim bildirilerine yakın düşünceler söylediklerini ifade ediyorlar.

Hatay’ın Erzin ilçesi ve Dörtyol ilçesinde vatandaşlarla görüşen Vatan Partisi milletvekili adayları aynı zamanda vatandaşların öğrenmek istedikleri soruları cevaplıyorlar.

Erzin ilçesi, Turunçlu Mahallesi (Köy) de yapılan toplantıda vatandaşlar bilgilendirdi.

Turunçlu mahallesindeki toplantıda Ferhat Say adlı genç çiftçi, Doğu Perinçek’in milliyetçi fikirlerini doğru bulduğunu ve Perinçek’in oy hesabı yapmadan, vatanın ve milletin geleceğini savunan fikirlerini desteklediğini ifade etti. “Ben genç bir çiftçi olarak, Doğu Perinçek’in milliyetçi yaklaşımlarından memnum. Doğur olan bir şeye doğru demesi, doğru olan bir konu ile iktidardaki partiyle birlikte hareket etmesi, her şeye boş muhalefet yapmaması konusunda hareketini seviyorum. Ülkemde oynanan, oyunları gören biri olarak, beş, altı partinin yan, yana gelerek, HDP gibi ülkenin bölünmesine sebep olan partiye yakın durmaması, Doğu Perinçek’e sevgi göstermeme sebep oluyor. Genel arkadaşların söylediklerinde uzlaşıyoruz. Bu noktada fikirlerimiz aynıdır. Perinçek’in boş vaat etmemesi , üretimi ve ülkenin birliğini sağlayan politikalarını önemli buluyorum. Önemli olan çiftçiliğin, hayvancılığın, geliştirilmesi ve sistemin kurulmasıdır.Sistem kurulursa, herkes pastadan faydalanır. “ dedi. Mustafa Genç adlı çiftçi ise “Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu bile “Kürdistan” dan bahsediyor. Artık halkımızı uyandırmak gerektiğini düşünüyorum.” İfadesini kullandı.

Üniversite öğrencisi olan ve Vatan Partisi Hatay milletvekili adayı olan Ali Erdem Köz, vatandaşların konuşmalarını değerli bulduğunu ve Amerika’nın ülkemizi bölmeye yönelik saldırılarına dikkat çeken bir konuşma yaptı. “Erzin ilçesi Turunçlu mahallesindeyiz. Üreticimiz, çiftçimiz şu gerçeği öncelikle görmektedir. Ülkemizin birliği ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu görmektedir. Ülkemizin baş düşmanı ABD emperyalizmdir. Bizim amik ovası bölgenin ümügüdür, emperyalistler bu ümüğü sıkmak istiyorlar. Bizim köylülerimiz bu ümüğü sıktırmayacaklar, bu ümüğü sıktırmayacak olan Vatan Partisi olduğunu biliyorlar. Bizim HDP’ye karşı tutumumuzun köylünün üretimini düzeltecek hareket olarak görmektedir. Çünkü bölgemizde terör örgütleri üretimi engellemektedir. Uyuşturucu işinde PKK vardır. Terörün bitirilmesinde ve birliğin sağlanmasındaki çalışmalarımız, köylülerimiz tarafından desteklenmektedir. Vatan Partisi’nin önceliği ise Suriye ile ilişkilerin yeniden düzenlenmesi ve el sıkışması bölgemize yeniden canlı bir hayat sunacaktır. Genel Başkanımız Doğu Perinçek söyledi. ‘Ben Cumhurbaşkanı olursam, Beşar Esad’ı uçakla Ankara’ya getireceğim’ demiştir. Bu anlamda Suriye dostluğu ve birlikteliği ekonomiyi canlandırmada, terörü bitirmede önemli bir adımdır” dedi.

Dörtyol ilçede Alpaslan Türkeş parkında yapılan bir toplantıda konuşan Recep Bülbül adlı emekli vatandaş , Suriye Devleti ile görüşmenin şart olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi. “Türkiye devleti ile Suriye devleti ile anlaşarak, ülkemizde bulunan Suriyeli göçmenlerin kendi memleketlerine gönderilmesidir. Bunun için Esad ile görüşerek, umumi bir af çıkartılarak, kendi memleketlerine işine gönderilmesini temenni ederiz. Türkiye’de 4 milyon Suriyeli bulunuyor, şimdi 2 yaşında bulunan Suriyeliler ilerde 20-30 yaşlarına geldiklerinde, bu insanlar sokaklarda yetişmiştir. Bu insanlar kavga, ederek, dayak yiyerek, hırsızlık yaparak yetişmişlerdir. Bunlar Türkiye için büyük mesele olacaktır. Bunun şimdiden önlenmesi gerekir.

İkinci bir mesele; Arapların gelmesi, nüfusun çoğalması, bunlarda Kürtler gibi bir hak iddia edecektir. Biz görmesek bile başımıza gelebilir. Dikkat etmek gerekir.”

Hatay Milletvekili Mustafa Bebek ise vatandaşın endişelerine katıldığını ve Suriye meselesinin ve insanlarımızın barış sağlandığında sağlıklı çözüme kavuşacaklarının altını çizdi. “Hatay çalışmalarında vatandaşın haklı taleplerini dinliyoruz. Onların haklı taleplerini basın aracılığıyla Ankara’ya duyurmaya çalışıyoruz. Emekli vatandaşını söylediği talep, genel halkın talebidir. Genel olarak ülkemizin bu taleplerine hükümetin ve meclisteki milletvekillerinin kulak vererek, çözülmesi vatandaşı rahata erdirecektir. Zaten Vatan Partisi’nin vatandaşın talebi doğrultusunda programı vardır, biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>