KAŞIKÇI, HALKLA BULUŞUYOR!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HATAY ‘MHP’ DİYOR!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin Hatay’da rekor bir oy alması için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam eden MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, halkla buluşmaya devam ediyor. İftar programlarının yanı sıra, mahalle toplantıları, ev buluşmaları, birebir sohbet ve sahur programları düzenleyen MHP Hatay teşkilatlarının yoğun çalışmaları, halkın takdirini topluyor.

Geçtiğimiz gün Altınözü ilçesine bağlı Avsuyu Mahallesinde, Cumhur İttifakı sofrasında iftarda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kaşıkçı ve MHP’nin diğer Milletvekili Adayları, daha sonra Madenboyu Mahallesi, Demirköprü Mahallesi, Apaydın Mahallesinde de toplantılar düzenleyerek Bohşin Mahallesinde sahur programına katıldılar.

Gittiği her yerde Cumhur İttifakını ve MHP’nin devlete, millete, bayrağa ve vatana olan aşkını anlatan Kaşıkçı, 24 Haziran’da yapılacak seçimde halkın helal oylarına talip oluyor. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde MHP’nin durduğu yer ve gösterdiği tavrın bütün planları altüst ettiğini ve ihanet içinde olan Fetö maşalarını yerle bir etiğini söyleyen Kaşıkçı, “MHP, hiçbir zaman cebini doldurmak, ihale almak yada sefa sürmek için iktidar olmayı istemedi, istemeyecek. Ülkücülerin, MHP’nin en iyi bildiği şey bu memleket için, bu vatan için, bu bayrak ve bu mukaddesat için ölmektir.” Dedi.

MHP Hatay Milletvekili adayı listesinin, tertemiz bir geçmişi olan, vatanını, milletini bayrağını seven insanlardan oluştuğunu hatırlatan Kaşıkçı, “Bu listeden hain çıkmaz, bu listeden Fetöcü çıkmaz. Bu listeden ancak milletine hizmet edecek insanlar çıkar. Dün olduğu gibi bugünde yarında, bu memleket için hizmet edeceğiz. Ne şehitlerimizin dökülen kanlarını unuturuz, neden ihanet edenlerin bedelini ödetmeyi unuturuz. Çünkü bizim tek derdimiz vatan, millet, bayraktır. Bu yüzden MHP olarak, bu kadar fedakarlığı göze alan, sizler için ölmeye bile gözünü kırpmadan gidebilecek ülkücüler olarak, helal oylarını istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan MHP Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları, gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğu gözlendi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>