Turizm Sezonu Güvenlik Toplantısı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kaymakamımız Musa SARI  başkanlığında ilçe kaymakamlığı toplantı salonunda Garnizon Komutanı , Belediye Başkan Yardımcısı ,Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Sağlık Müdürlüğü temsilcileri ile konu ile ilgili amir ve memurların katılımı ile turizm sezonu için alınması gereken güvenlik, trafik ve diğer hususlara ilişkin tedbirlerin masaya yatırıldığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda trafiğin rahatlatılması adına tek yöne çevrilmesi gereken yollar, park yerleri, açık yerlerdeki müzik yayınları, tütün mamülleri tüketimi, buralarda genel asayişe ve hırsızlık olaylarının önlenmesine dair alınabilecek tedbirler kararlaştırıldı.

Kaymakam SARI, bir sayfiye şehri olan Arsuz’umuzun özellikle yaz sezonunda gelen misafirlere en iyi hizmeti sunabilmek adına, huzur ortamı içerisinde tatillerini geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbiri aldıklarını, kurumlar arası koordinasyonun sağlandığını, kurumların gerekirse 24 saat hizmet esasına göre halkın ve misafirlerin hizmetinde olacağını ifade etti. Kaymakam  SARI, ayrıca bu sezonda misafirlerimizi çok canlı bir Arsuz’un beklediğini de belirterek ilçemizin tanıtım anlamında hak ettiği yere ulaşma noktasında hızla ilerleme kaydettiğini, bu noktada emeği geçen herkesi kutladığını, bunda kamu görevlerinin yanı sıra yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin ve tüm halkın topyekün verdikleri desteğin etkili olduğunu belirtti.

“Bu e-posta mesajı ve onunla iletilen tüm ekler sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler ya da kuruma özel olup, özel bilgiler içerebileceği gibi gizlilik yükümlülüğü de taşıyor olabilir. Mesajın yetkili alıcısı veya alıcısına iletmekten sorumlu kişi değilseniz, mesaj içeriğini ya da eklerini kullanmayınız, kopyalamayınız, yaymayınız, başka kişilere yönlendirmeyiniz ve mesajı gönderen kişiyi derhal e-posta yoluyla haberdar ederek bu mesajı ve eklerini herhangi bir kopyasını muhafaza etmeksizin siliniz. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bu mesajın içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmemektedir. Bu mesajda ve ekindeki dosyalarda bulunan tüm fikir ve görüşler sadece adres yazarına ait olup, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı e-posta içeriğine yetkisiz olarak yapılan müdahaleden, e-postanın zararlı yazılım içermesi ve/veya bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>