BAŞKAN SEYFİ DİNGİL VE AKP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MAHALLE İFTARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Milletvekili adayları, ilçe başkanı Bestami Bilgili ile birlikte ilçe teşkilatı tarafından Sakarya ve Modern evlerde düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla buluştular.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

İftar öncesi Modern Evler Salı Pazarı kurulan bölgede düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil,”Ramazan ayı birlik beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Yüce rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın, bozanlara fırsat vermesin. Ülkemizin gelişmesini büyümesini istemeyen güçler yine devrede. Özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen şer güçler Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynuyor. Bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacaktır” dedi.

HEDEF KALKINAN TÜRKİYE

Daha sonra Sakarya’daki iftar programına katılan Başkan Seyfi Dingil,”Bizim Büyüyen İskenderun sevdamız, Güçlü Türkiye sevdamız “Milletvekili veriyoruz.var. Bu anlamda bu seçimlere büyük önem izin verdikçe Allah adaylarımız ile durmadan yorulmadan çalışıyoruz.timize hizmet edeceğiz. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek. aziz milleşeklinde ” 2071 hedeflerimiz var Bizim davamız var; 2023, 2053, konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve milletvekili adayları vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunları dinledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>