Ak parti milletvekili adayı Çelik, pazara indi, esnafın derdini dinledi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Sabahat Özgürsoy Çelik, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe ilçe gezen Çelik, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak ziyaretlerini sürdürüyor.
Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Çelik’in son durağı Kumlu İlçesi oldu. Çelik ilçede ilk olarak esnafı dolaştı. Daha sonra halk pazarına indi, tezgâhın başına geçti. Samimi bir şekilde vatandaşlarla iletişim kuran Sabahat Özgürsoy Çelik, burada yaklaşan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili adayı Sabahat Özgürsoy Çelik: “Hatay’ın tüm ilçelerini dolaşmaya, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Son durağımız Kumlu İlçe’miz oldu ve seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlk olarak esnaflarımızı ziyaret ederek işlerinde bol bereketli kazançlar diledik. Daha sonra halk pazarına uğrama şansımız oldu. Pazar alanına gelen vatandaşlarımızla ve pazarcı abilerimiz ve ablalarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Gerçekten vatandaşın ilgi, alakası samimi bir şekilde karşımalarını gördük. Kumlu programımız burada son buldu.” ifadelerini kullandı.
Günün sonuna doğru AK Parti Hatay Milletvekili adayı Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya İlçesi’ne giderek iftarını sandık görevlileri, mahalle temsilcileri ve bina sorumlularıyla beraber açtı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>