MUAYENE BACALARINDA YENİLEME SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından altyapının rahatlaması amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü duyurdu.

Hatay’ın 15 ilçesinde ayrım yapmaksızın en ücra noktalarına kadar hizmet atağını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda projelerin hazırlandığını ayrıca yıllardır süren sorunlara bir son verildiğini açıkladı.

İskenderun ilçesinin muhtelif noktalarında yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren İdare, İskenderun ilçesi genelinde arızalara müdahale yapılması için konumlanan muayene bacalarının asfaltta altında kalan silindir bacaların yükseltildiğini ve trafik açısından tehlikelerin önlendiğini aktardı.

Muayene bacalarında oluşan tıkanıklık sorununu gidermek amacıyla parçalanan bölgelerinde yenilendiğini ileten HATSU, İskenderun ilçe genelinde mahalle aralarında parçalanarak çöken bacaların yenilendiğini bildirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>