SOKAKLARINDA BÜYÜDÜĞÜ MAHALLESİ VEKİL ADAYI ABDULKADİR ÖZEL’İ BAĞRINA BASTI!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, çocukken sokaklarında koşup oynadığı, büyüdüğü Mahalle olan Yıldırımtepe sakinleri ile buluştu.

Özel’in yok olmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerinin, dayanışma ruhunun, paylaşımcı, komşunun acılarına ortak bir anlayışın günümüzde de yaşadığı bir mahalle olarak tanımladığı Yıldırımtepe Mahallesi sakinleri, vekil adaylarını bağrına bastı.

Abdulkadir Özel, mahallelisine hitaben yaptığı konuşmada; “Yıldırımtepe Mahallesi zor imkanlara ve hayat şartlarına karşı mücadeleci, komşuluk, dostluk, hatır nedir bilen bir mahalle. Bu mahallede çok güzel ve çok kıymetli insanlarımız var. Bu güzel insanlarımız ile bir araya geldiğimiz için çok memnunum mutluyum. Allah onlardan razı olsun. Bizim mahallemiz çok kıymetli insanlar yetiştirdi. Bu sokaklarda hep zor imkanlar da okuyan ama hayat mücadelesine devam edip çok güzel yerlere gelen kariyerler yapan çocuklar, bu mahallede mühendis, avukat, öğretmen, milletvekili çıktı çok şükür vatana millete faydalı insanlar oldular.” dedi.

Daha sonra 24 Haziran seçimlerine sözü getiren Abdulkadir Özel, “Büyük bir tarihinin arefesindeyiz.” diyerek “Bugün Türkiye güçlü bir lidere sahip. Ama yarın ne olacak belli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin lehine olan olacak bir sisteme ihtiyacımız var. Ve biz biliyoruz ki; milletimiz her zaman doğru üzerinde ittifak eder.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Allah nasip ederse 24 Haziran’da seçime gideceğiz önünüzde bir önümüzde bir sandık olacak. Bir zarf olacak bu pusulalarda. Bir tanesinde mührü AK Parti‘ye vuracağız inşallah. Meclisin büyük çoğunluğunu Biz oluşturacağız ve güçlü bir şekilde güçlü bir meclis kuracağız. Diğer oy pusulasında ise Cumhurbaşkanlığı oylaması için mühür vuracağız. Mührü nereye vuracağız?” diye sorduğunda “ses gelmiyor daha yüksek bir sesle” demesinin ardından Özel’i dinleyen mahalle sakinleri “Recep Tayyip Erdoğan’a” diye yüksek sesle birkaç kez tekrar ettiler.

“GÜÇLÜ BİR MECLİS, GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET”

Konuşmasına devam eden Abdulkadir Özel, “Hem güçlü bir meclis. Hem güçlü bir hükümet. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında güçlü Türkiye ve güçlü bir şekilde kurulan kabine diyorum. İşini yapacak. Devleti yönetecek. İcraatı yönetecek, bürokrasiye takılmak vesaire ortadan kalkacak. Cumhurbaşkanı bir meseleye müdahale etmesi gerekiyorsa kararname ile düzenleyecek. Herhangi bir Bürokratik engele takılmadan hükümet işleri tıkır tıkır engelsiz işleyecek. Daha güçlü, daha hızlı karar alacak. Bu istikrarlı bir yönetim demektir. Bu da gerek ekonomik, gerek siyasi, askeri kararları herhangi bir engele takılmadan düzenli bir şekilde yürütmek demektir.” Diye konuştu.

Bu konuşmanın üzerine AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, oy pusulalarının çıktısını Abdulkadir Özel’e uzattı. Özel de “Anında Görüntü diyerek” oy pusulalarını eline aldı ve kendisini dinleyen mahallelisine pusulaları göstererek “İnşallah Cumhur ittifakı olarak, Allah’ın izniyle oyları sandıkları patlatarak birinci olarak çıkacağız.” Dedi ve ardından ikinci oy pusulasının çıkararak “Burada 3. sırada gördüğünüz gibi parlayan bir aday var. Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan. Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan da 24 Haziran’da % 50’yi aşarak 1. Olarak çıkacaktır.” Diye kararlı bir şekilde dile getirdi. Abdulkadir Özel, “Reisimiz, Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Erdoğan milleti,milletin geleceğini ve bu ülkenin huzurunu, istikrarını partisinin iktidarından kendi makamından çok daha önde tutuyor” dedi.

Partisinin yaptığı hizmetlerle ilgili de görüşlerini seçmeniyle paylaşan Abdulkadir Özel, AK Parti‘nin sağlık sektöründe hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Ak Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, konuşmasında; “Günümüzde sıfır 18 yaş arası herkesin Sağlık hizmetinden ücretsiz yararlandığını anlattı. Önceleri sigortası olmayan hastane kapılarında zor anlar yaşıyordu.” dedi ve konuşmasına en basit ameliyatlar için bile Adana’ya Ankara’ya sevklerin yaşandığı dönemlerin artık bittiğini anlattı.

“AK PARTİ YOKSULUN KİMSESİZİN YANINDA DURAN BİR SİSTEM KURDU”

AK Parti döneminde duble yollar, bölünmüş yolların ulaşımı kolaylaştırdığını, eğitimde reform yapıldığını, 60 kişilik sınıfların tarihe karıştığını, 20-30 kişilik dersliklerde çocukların eğitim gördüğünü anımsatan Abdulkadir Özel, AK Parti döneminde çocukların okula başladığı gün masalarında ücretsiz kitapların bulunduğunu söyledi. Özel, “Üniversite öğrencileri devlete ait Kredi Yurtlarında kalıyor, devlet onlara burs veriyor, yatacak yer veriyor ve üniversite eğitimlerini tamamlamalarına imkân tanıyor. Yaşlıyı, engelliyi, öğrenciyi, evdeki anneyi koruyan adil, yoksulun kimsesizin yanında duran bir sistem kuran AK Parti var.” Şeklinde konuştu.

Ülkeye 28 Şubat’ı yaşatanlarla 15 Temmuz’u yaşatanlar arasında bir fark olmadığına işaret eden Abdulkadir Özel, benzer zihniyetin Adnan Menderes’i de astığını anımsatarak “Recep Tayyip Erdoğan Almanya’dan siyasi sığınma talebinde bulundu” dediler, Bulundu mu? Hayır. MİT tırları olayında “Tayyip Erdoğan Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanacak” dediler. Cezalandırıldı mı? Hayır. 2014 seçimlerinde AKP yüzde yirmi alacak dediler. Ne kadarlık bir oy aldı. Yüzde 44. Peki bu yalanı söyleyenler yalanı yüzlerine vurulduğunda utanıyorlar mı? Hayır.” dedi.

İNCE VE AKŞENER’İ ELEŞTİRDİ

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi de eleştiren Özel, “Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, şu anda yüz korumayla geziyor, Bir de diyor ki “Cumhurbaşkanı olursam bisikletle gezeceğim.” Daha cumhurbaşkanı olmadan yüz korumayla gezen adam Cumhurbaşkanı olduğunda bisikletle gidip geleceğim diyor. Köprü yaptık diyoruz, diyor k; “satacağım”, külliye yaptık diyoruz “başkalarına vereceğim” diyor. Daha cumhurbaşkanı adayı şu anda 100 koruma ile geziyor” şeklinde çelişkileri dile getirdi.

Özel, bir yanda 16 yıldır altın değerinde külçe külçe hizmet vermiş. Diğer tarafta 16 yıldan bu yana yalan söylemekten başka bir icraatı olmayan Muharrem İnce var. Diyor ki “Ben traktörü geri geri park edebiliyorum” Ya senin yaptığını Yıldırımtepe çocuğu 5 yaşında yapıyor. Yıldırım Tepe’de çocuklar 5 yaşında bisiklet kullanıyor. Frensiz bisiklete binip de yukarıdan aşağıya iniyorlar. Muharrem İnce 5 yaşındaki Yıldırım Tepeli çocuğun yaptığını yapıyor. Beş yaşındayken bile biz Muharrem İnce’den daha becerikli idik.” Dedi.

Konuşmasında Meral Akşener’i de eleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, “Meral Akşener diyor ki; “Mazotu 1,5 liraya indireceğim” Mazot fiyatları dünyanın her yerinde artıyor.” şeklinde konuştu.

DOĞU VE GÜNEY DOĞU, AMANOS TÜNELİ İLE HATAY’A AKACAK

Ak Parti’nin iktidara gelmesiyle Hatay’ın ekonomik alanda şaha kalkacağını vurgulayan AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, “24 Haziran’dan sonra İskenderun’da, Hatay’da, Türkiye’de daha çok istihdam, daha çok iş, daha çok üretim, daha çok sanayi olacak. Devam eden Amanos Tünelimiz var. Bu tünel bittiğinde ilimizin ekonomisine katkı sağlayacak ve istihdam artacaktır. Amanos tüneli sayesinde dağın o yüzü bu yüzü diye ayrım kalmayacak. Gaziantep Mersin’e olan bağımlılığından kurtulacaktır. Bu tünel sayesinde İskenderun’a akan Doğu ve Güneydoğu’daki mamül ürünler, İskenderun Limanına akacak. Allah izin verirse bu daha çok üretim, daha çok tesis, daha çok gümrük vergisi demek. Ve bu gümrük vergilerinden daha çok pay alınması demektir. Bu hem de Hatay halkının daha güçlü ve büyük insanlara kavuşması demek hem de bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır demektir.” Şeklinde konuştu.

“SİZE BÜYÜKLÜK ETMEYE DEĞİL SİZE HİZMETKAR OLMAYA GELDİK”

Ak Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, Ak Parti’nin bu güne kadar çağ atlatan zihniyetinin gerçek olgularla hayatın akışına ters olmayan bir anlayışı var. Diğer yanda tüm bu saydıklarımın tersine bir anlayış var. Bu anlayıştan Türkiye’ye hayır gelmez. Bugüne kadar hayır geldi mi? Hayır gelmedi. Bugüne kadar yaptık. Bundan sonra da yaparsa AK Parti yapar. Ya Allah Bismillah deyip 24 Haziran’a kadar kapı kapı gezip bunları anlatacağız. Üretimimiz artacak, ihracatımız artacak, gelirimiz artacaktır” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, konuşmasını “AK Parti milletin hizmetkârıdır. Ayağının altına ayağının tozudur. Biz de size hizmetkâr olmaya geldik. size efendilik etmeye değil size büyüklük etmeye değil size hizmetkar olmaya geldik” şeklinde tamamladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>