Memleketin Öz Evladı Kırmızıoğlu Heryerde !

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bu Gönül Köprüsü Sağlam …
CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, memleketi Arsuz’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Öz evladını bağrına basan Arsuz halkı, Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na her zamanki gibi yoğun ilgi gösterdi. Memleketin öz evladı olarak, basmadık kaldırım taşı, sıkmadık el ve girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla yoluna devam eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında Türkiye’ye mutluluk, huzur, ekonomik refah getirmek için çalışıyor.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’le birlikte yoğun Arsuz programında moral depolayan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, kendisine bakınca Türkiye’nin aydınlık yarınlarını gördüklerini söyleyen Arsuz halkına, verdikleri gönülden destek için minnettar olduğunu söyledi.
Nardüzü Taşıyıcılar Kooperatifi ve Karaağaç Otobüs ve Minibüs Taşıyıcılar Kooparatifi’nde minibüsçü esnaflarıyla, Nardüzü ve Karaağaç’ın ardından Kozaklı ve Kışla Mahallelerinde halkla kucaklaşan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, verilen destekten, yüzlerdeki samimi tebessümlerden bihayli memnun bir şekilde sohbetlerini yaptı ve CHP’nin iktidarında yapılacak hizmetleri anlattı.
Ev ziyaretleri, minibüsçü esnafları, mahalle ziyaretleri ve daha bir çok önemli buluşma gerçekleştiren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, memleket çocuğu olarak gittiği heryerde büyük ilgi gördü, samimi ve yürekten gelen kucaklaşmalar ise oldukça değerliydi.
Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu TBMM’ye vekil olarak göndermek, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için her biri ayrı bir nefer, ayrı bir gönüllü olarak çalışan Arsuz halkı, yıllar öncesinden kurduğu gönül köprüsünün mutluluğu ve gururuyla geceli gündüzlü CHP’nin iktidarı için çalışıyor.
Toplumun tüm kesimlerini mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşımak, refah düzeyini yükseltmek, Türkiye’yi Dünya’nın sayılı saygın ve süper güçlerinden birisi haline getirmek için hazırlanan seçim bildirgesinin en önemli bölümlerini halkla paylaşan Kırmızıoğlu, ekonomik kalkınmanın temeli olarak mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin tesisinde, toplumun tüm kesimlerini barıştırmak, ortak paydada buluşturmak ve ardından hakça ve adaletli bir şekilde paylaşmak olduğu vurgusunu yaptı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>