İskenderun’da “GÜL” gibi açılış

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“GÖREVE TALİBİZ”

Erken seçimlere sayılı günler kala MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderun’da görkemli coşkulu bir organizasyon ile ‘Cumhur İttifakı’ seçim irtibat bürosunu açılışını gerçekleştirdi. İskenderun Mete Aslan Bulvarı üzerindeki 24 Haziran Seçimi Cumhur İttifakı irtibat bürosunun açılışı yoğun ilgi gördü ve görkemli bir mitinge dönüştü. Meşale ve tezahüratlarla karşılanan MHP Hatay Milletvekili Adayları, binlerce kişinin katılım gösterdiği açılışta tek tek sahneye çağrılarak, halkla tanıtıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, 15 Temmuz hain Fetö darbe girişiminin ülkücüler ile ülkücü lider Devlet Bahçeli’nin dik duruşuyla önlendiğini, Cumhur ittifakıyla meclise gittiklerinde bir tane fetöcü terörist bırakmayacaklarını söyledi.

İskenderun’a İl Müjdesi

MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, lideri Devlet Bahçeli’nin 100 il, bir ilçe projesinin seçim programına girdiğini vurgulayarak “Cumhur ittifakının parti programında da inşallah 100 il, bir ilçe hayalimiz gerçekleşecek. Bu illerden biri de İskenderun olacak inşallah” dedi. İbrahim Gül Türkiye’nin 1 Kasımdan buyana çok sıkıntılar çektiğine dikkat çekerek “Üç yıl gerçekten ülke ve millet olarak sıkıntılı günleri birlikte yaşadık. PKK terör örgütünün başımıza açtığı belaları, hepimiz gördük, kendi ilimize, ilçelerimize hendek siyasetiyle giremedik. Ama kahraman Türk Ordusu, Kahraman Türk Polisi hepsinin üstesinden geldi, hepsine gereken cevabı verdi. Arkasından ülkemizi 15 Temmuz günü asker kıyafeti giymiş, kendine cemaat görüntüsü veren teröristler uçurum kenarına getirdiler ülkemizi. İşte o gün Türk Milletinin feraseti, bir daha ortaya çıktı. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızın ferasetiyle Türk milleti Türk devletini uçurumun kenarından çıkarıp hep birlikte aldı” ifadelerine yer verdi.

Kılıcı bizim elimize verin…

Tehlikenin henüz geçmediğine vurgu yapan MHP’li Gül “Sorun bitmedi, ne kadar temizlersek temizleyelim bunlar bitmiyor, tükenmiyor. Devletin tüm hücrelerine girmişler, ülkeyi devlet yönetimini ele geçirmek için her türlü plan programlarını yapmışlar ama bunu bitirmek için 24 Haziranda sandığın başına giderek ‘Cumhur İttifakı’nı asgari çoğunlukla sandıktan çıkararak Kılıcı bizim elimize verin ve kangren olmuş bölgeyi kesip atalım” dedi. Yağmurlu havaya rağmen, MHP Milletvekili Adaylarını coşkuyla alkışlayan vatandaşların bu fedakarlığı milletvekili adaylarını duygulandırdı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>