VATAN PARTİLİLER SOKAK, SOKAK, EV, EV ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYORLAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

24 Haziran seçimlerine bir aydan az zaman kala, siyasi partiler çalışmalarını sokaklara taşıdılar. Bazı siyasi partiler, arabalarla anons şeklinde yürütüyorlar. Bazı siyasi partiler ise bildiri dağıtarak, ev, ev ziyaret ederek, vatandaş ile yüz, yüze çalışmalarını yürütmektedir.

Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, çalışmalarını sokaklarda, evlerde yürüttüklerini, bu çalışmalardan büyük zevk aldıklarını ve vatandaşın sorunlarını yüz, yüze görüşerek, siyasetlerinin insanların yüzüne anlattıklarını ifade ediyor.

Yıldırım, yaygın basının Vatan Partisi genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek’e yer vermediğinin altını çiziyor ve diğer batıcı adaylar her gün televizyonda boy gösteriyor ama bizim adayımıza yasak uygulanıyor, diyerek, yasağı halk çalışması ile deleceklerini söylüyor.

Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, sistemin çaresizliğine ve çözümsüzlüğüne dikkat çekiyor. “Türkiye olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Çözümde olağanüstü olacaktır. ABD Güdümlü borçlanma ekonomisi iflas etmiştir. ABD’nin Türkiye’ye dayattığı siyasal sistem çıkmazdadır. CHP, İYİ Parti muhalefet partileri de çaresizdir. Bu sistem partileri sistemin çıkmazlarını paylaşmaktadır. Göreceksiniz, 24 Haziran günü sistem partilerine Türk milleti kırmızı kart gösterecektir. İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü, Doğu Perinçek’in önderlik ettiği Vatan Partisi’dir” dedi.

Yıldırım, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacağını iddia etti. “Tayyip Erdoğan Türkiye’yi borç batağına batıran, Cumhuriyetin temel kurumlarının altını oyan, bölgede ve Asya’da güvenilmeyen yöneticidir. Bu gün Türkiye’nin yüz, yüze geldiği sorunların baş sorumlusu AKP yönetimidir. Avrasya yönelişinde Perinçek çizgisine yaklaşmıştır. Ancak Tayyip Erdoğan Türkiye’yi kamplaştıran uygulamaları ekonomide çaresizliğe ve özellikle ağırlaşan dış tehdide karşı yetersizlikleriyle artık Türkiye’yi yönetemez, artık Türkiye Tayyip Erdoğan’ı sırtında taşıyamaz.” İfadesini kullandı.

Yıldırım, Türkiye’nin önündeki seçeneğin üç değil, tek seçenek olduğunun altını çizerek, şunları söyledi. “Birisi Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli seçeneğidir. Bu seçenek sözde “Cumhur İttifakı” diye anılmaktadır. Ancak bu seçeneğin Atatürk ve Cumhuriyetle ciddi sorunları vardır. İkinci seçenek ise kendini “Millet İtifakı” diye takdim etmektedir. Ancak bu seçeneğinde saklı müttefikleri vardır. Bunların HDP ve FETÖ ittifakını içinde barındırmaktadır. HDP genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı, Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaklarını ilan etmişlerdir. ABD güdümündeki bir plan, bir iktidar planı değil, kaos planıdır. Türkiye’nin terörle mücadele ettiği koşullarda FETÖ ve HDP ile işbirliği içinde olanların hükümet olması olanaksızdır.

Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı’nın ikisi’de NATO ve ABD’e yanlısı olduklarını ilan etmişlerdir.

Perinçek ve Vatan Partisi bağımsız, başı dik bir Türkiye’nin yaratılması mücadelesini yürütmektedir.

Perinçek, 1980’lerden bu yana özelleştirmeye karşı, Atatürk’ün KİT’lerini savunan liderdir. Tekellerde, Telekomlarda, Kömür İşletmelerinde, SEKA’larda, Sümerbanklarda, Şeker Fabrikalarında, Et Balık ve Süt Endüstri Kurumlarında bütün işçi ve çiftçi hareketlerinde en ön safta yer almıştır. Halkamızın Vatan Partisine ve önderi Doğu Perinçek’in mücadelesini değerlendirerek, oy vermesini istiyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>