GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇTÜ TÜRKİYE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:

GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇTÜ TÜRKİYE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti ile birlikte ülkemizin ve bölgemizin büyük hizmetler aldığını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Düzenlenen iftar proğramına AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, 27.Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Adaylarımız, İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen iftar öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Seyfi Dingil, konuşmasında şunları kaydetti;

Ak Parti İskenderun Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerin ve aile efradınızın ramazanı şeriflerini en içten dileklerimle kutluyorum. Bilindiği üzere son derece önemli olan bir seçimin aferesindeyiz. Bu seçim ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam coğrafyası açısından büyük önem taşıyor. 24 Haziran seçimlerinde milletin adamı genel başkanımız, cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran seçimlerinde Allah’ın izniyle iyi bir oy oranıyla seçeceğiz inşallah. Dualarımızı ve gayretlerimizi esirgemeyelim. Bu ülkenin geleceği ile alakalı AK Parti hükümetleri döneminde hep güzel işler yapıldı. Sizlerin de desteğiyle çok güçlü bir Meclis ve çok güçlü bir Cumhurbaşkanıyla birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız”

Yapılan konuşmaların ve duaların ardından iftar programı sona erdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>