YAYMAN: ÜLKEMİZİ KAOS DÜZENİ ÜZERİNDEN YIKMAK İSTEYENLERE İZİN VERMEYECEGİZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Yayman,Türkiye’nin ekonomi üzerinden diz çöktürülmek istendiğine dikkat çekerek, “ülkemizi, kaos üzerinden yıkmak isteyenlere izin vermeyecegiz” dedi.

24 Haziran seçimleri için geri sayım sürerken, Ak partili Hüseyin Yayman, Kırıkhan’da kapı kapı dolaşmaya devam etti. Yenimahalle ve Kırıkhan’ın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Yayman, “çocuklarımızın geleceğine hep birlikte sahip çıkacagız”dedi.

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Yayman, “

Biz bu seçimde Sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemize Cumhurbaşkanı seçmeyecegiz, parlamentoyu seçmeyecegiz. Biz Yenimahalle’nin geleceğini, kardeşlerimizin, annelerimizin, çocuklarımızın, Türkiyenin geleceğini seçecegiz. Türkiye’ye umut bağlayan mazlumların kaderini seçecegiz. Onun için sorumluluğunuz çok büyük. Yılmayacağız, uyumayacağız, daha çok çalışacagız” şeklinde konuştu.

Yayman, konuşmasında Türkiye’nin ne Suriye ne Irak olmasına ne de Afganistan olmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

“ANA MUHALEFET PARTİSİ GÖRSÜN”

AK Parti milletvekili adaylarının Hatay’ın ilçelerinde yaptığı mahalle toplantılarının, Ana Muhalefet partisinin illerde yaptığı mitinglerden daha çoşkulu, daha samimi geçtiğini söyleyen Yayman,

“Değerli hemşehrilerim, ben sizin kardeşinizim. Ben bu topraklarda yürümüş bir arkadaşınızım. Kırıkhan’da olmaktan, Kırıkhan’ın çocuğu olmaktan, Kırıkhan’ın ekmeğini yemekten, suyunu içmekten, havasını teneffüs etmekten her zaman şeref duydum, onur duydum, gurur duydum” dedi. Yayman şöyle devam etti;

“Hep şunu söyledim; biz Hatay’a vekil olmaya değil hizmetkar olmaya talibiz. Biz Hatay’da statü peşinde değiliz Hatay’a hizmet yapmaya koşan, çalışan terleyen bir vekil olarak hizmete talibiz.

Bizler sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız, dava arkadaşlarıyız. Onun dediği gibi bu seçimler Türkiye için bir yol ayrımıdır. Bu seçimlerde biz ya olacagız, ya ölecegiz ve bu seçimleri muhakkak kazanacagız.

AK Parti Türkiye’de sessiz bir devrim gerçekleştiren partidir. AK Parti demek fakirin, fukaranın, öksüzün, yaşlının partisi demektir.

Heyecanımız var bu ülke için sevdamız var Hatay için sevdamız var. Hatay’ın dağlarına Amik ovasına sevdamız var.

AK Parti demek 15 yılda milli geliri 3 kat artıran parti demektir.

Genç kardeşlerime sesleniyorum; eskiden SSK hastanelerinde hastalarımız rehin kalırdı. Annelerimiz doğum yaptığında parasını ödeyemediği için çocuklarıyla rehin kalırdı. Ölülerimiz rehin kalırdı ölülerimiz. Türkiye beyaz bir devrim gerçekleştirdi. Türkiye Edirne’den Kars’a otoyollarla, otobanlarla, demirağlarla örüldü.

Türkiye’de dünyanın en gelişmiş Savunma Sanayi kuruldu, en gelişmiş barajları kuruldu. Bu seçimde ülkemizde bayrağımızı indirmek isteyenler var. Bayrağımızı indirmelerine müsade etmeyeceğiz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>