CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET GÜZELMANSUR HASİAD’I ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Defne ve Antakya İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelirken, bir yandan da Antakya’da faaliyet gösteren Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Gökhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri ile HASİAD Evi’nde bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği HASİAD Evi’nde HASİAD Başkanı Gökhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a, CHP Hatay Milletvekili Adayı Bilgen Duman, CHP defne İlçe Örgütü Başkanı Hasan Akbaht, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve parti yöneticileri de eşlik ettiler.

Yapılan ziyaret nedeniyle kısa bir konuşma yapan HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Alkan, “Hatay’da siyaset kurumu ile STK’lar arasında iletişim kopukluğu yaşanıyor. Bizler sanayici ve işadamları olarak 24 Haziran sonrasında seçilmiş olan 11 milletvekilimizin el ele vererek, Hatay’ın sorunlarının çözülmesi için, Hatay’ın tüm kurumlarıyla iletişim kopukluğunun giderilmesini sağlamak için siyasi etiketlerin bir kenara bırakılarak Hatay’a yapılacak olan hizmetler konusunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinden yanayız. İş dünyasının sorunlarını her fırsatta dile getiriyoruz ve sorunlar çözüme kavuşturulana kadar da getirmeye devam edeceğiz. Ayrıca bir üyemizin Hatay’dan milletvekili olacak olması HASİAD için çok önemli bir değer olacaktır. Derneğimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Hatay açısından önemli olduğuna vurgu yapan CHP hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay’ın ekonomik ve sosyal sorunlarını yakından biliyoruz. 2011 yılından bu yana özellikle Hatay’ın sıkıntıları ciddi anlamda baş göstermiştir. Bizler seçildikten sonra Hatay’ın sorunlarının çözülmesi için elbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Bizim işimiz, millete hizmettir. Gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız demokrasi, eğitim ve ekonomi programlarıyla 24 Haziran akşamı inşallah Türkiye’de işbaşına geleceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ile Hatay’a hizmet etmeye geliyoruz. Hataylı sanayici ve işadamlarının sorunlarını bilen birisi olarak, memleketimize her zamankinden fazla sahip çıkacağız. Biz milletimize güveniyoruz. Bizleri HASİAD Evi’nde ağırladığınız için HASİAD Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>