KIRIKHAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HUZUR OPERASYONUNDA DİLENCİLERE GEÇİT VERMİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Kırıkhan ilçe Emniyet müdürlüğü ve Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa ilçede düzenlenen operasyonlarda dilencilere geçit verilmedi.

Ramazan ayı ve Mübarek Cuma günü dolayısıyla ilçe içerisinde ikamet eden ve ilçe dışından gelerek halkın dini ve vicdani duygularını sömürmeye çalışan dilencilere karşı camii önleri, kafeler ve şehir merkezinde düzenlenen ortak operasyonlar neticesinde duygu sömürüsü yaparken yakalanan dilenciler Kırıkhan Belediyesi zabıta müdürlüğüne getirildi.

Dilenciler hakkında gerekli yasal uygulamalar yapılırken, dilenciler bir daha dilenmemeleri hususunda uyarıldıktan sonra geldikleri ilçelere yollandı.

Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğünce Konuyla ilgili yapılan ortak açıklama da; “Halkımızın huzuru her şeyin önünde gelir. Halkımızın bu mübarek ayda ve günde dini ve vicdani duygularını sömürmeye çalışan dilencilere karşı huzur operasyonlarımız devam edecek” denildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>