ALTINÖZÜ’NDE ESKİ ALTYAPI YENİLENİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle yetersiz kalan ve deforme olmuş kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları Altınözü’nde de sürüyor.

Atık suların kötü koku ve çevre kirliliği oluşmadan sağlıklı şekilde meskenlerden tahliye etmek için eski hatların yenilendiğine vurgu yapan Genel Müdürlük, Altınözü merkez Atatürk Caddesi’ne 400’lük borularla 350 metre döşenen kanal hattı ile altyapının yenilendiğini aktardı.

Teknik personel denetiminde yürütülen çalışmada kanal sularının çevreye akmasının da engellendiğini aktaran İdare, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.

Söz konusu çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 6personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilen altyapı problemlerine hızlı müdahalelerin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>