Sigortacılar Haftasını kutlayan İSADER’den İTSO’ya nezaket ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Sigortacılar Haftası münasebetiyle İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) yönetimi ,İTSO yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey sigortadır’ diyerek kamuoyunda Sigorta bilincini oluşturmak için çaba sarf eden İSADER yönetimi, İTSO ziyaretinde de sigortanın insan hayatı için ne kadar önemli olduğuna dikkat çektiler. İSADER Başkan yardımcısı Emir Horoz ve yönetim kurulu üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek ve Sigorta Haftası münasebetiyle Poliçe sundular.

Her yıl Mayıs ayının son haftasında kutlanan Sigortacılar Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten İSADER Başkan yardımcısı Emir Horoz; “Geçtiğimiz yıl da sigorta konusunda çeşitli kurslar, eğitimler ve etkinlikler düzenledik. Bu konuda yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen İTSO yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu yıl da halkımıza sigorta bilincini aşılamak, sigortanın önemini anlatmak için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte protokol ziyaretlerinin yanı sıra, üye ziyaretleri ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız Hatay genelinde sigorta Acentelerini tek çatı altında toplamak ve kamuoyunda sigorta bilincini oluşturmaktır” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İnsanların can ve mal güvenlikleri açısından Sigorta adeta can simididir. Bu bağlamda sigorta konusunda yapmış olduğunuz çalışmalar ve etkinliklerde her zaman yanınızda olduk. Çok önemli ve sosyal bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Bu bağlamda bizler de İTSO olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağız. Neticede gerek Meclis üyelerimiz gerekse üyelerimiz arasında Sigorta şirketleri önemli yer tutmaktadır. Sigortacıların yaşadıkları sorunları bizlere iletmeleri durumunda bizlerde bu sorunları en yetkili birimlere iletmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Sigortacılar haftası münasebetiyle (İSADER) yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran, Müfit Tennioğlu ve İTSO Meclis üyesi Yasin Keleş de yer aldılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>