Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onuruna bir iftar yemeği düzenlendi.

Kaymakam SARI  , Ramazan ayı dolayısıyla Şehit yakınları, Gaziler ve aileleri için  düzenlenen  iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, şehit aileleri ve gazilerin oturdukları masaları tek tek dolaşan  SARI  , misafirler ile sohbet ederek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

İlçe Kaymakamı SARI  iftar sonrası yaptığı açıklamada “Bu mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün burada huzurlu bir şekilde iftar ettiklerini, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi Şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yemeğe katılmasının kendisini son derece memnun ettiğini dile getiren  SARI  ; yemeğe katılmalarından dolayı şehit yakınları ve gazilere davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti .

Yapılan iftar sonrası ilçe Müftüsü Mehmet ÇİNAR   dualar etti .

İlçemizdeki tüm şehit ailelerinin ve gazilerimizi ve ailelerinin davet edildiği iftar programına ev sahibi olarak Kaymakam Musa SARI ve eşi Emine SARI’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Albay Cengiz ÇOBAN Ve eşi Fusun  ÇOBAN, Belediye Başkanı Nazım CULHA ve eşi Seda CULHA,  Emniyet Müdürü Halil KARABACAK ve eşi, , kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vakıf mütevelli heyet üyeleri ve davetliler katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>