ARSUZ KAYMAKAMLIĞI OKUL ZİYARETLERİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Karaağaç Zeynel – Vidat Kırmızıoğlu ve Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokullarına Ziyaret…


Kaymakam Musa SARI, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte Karaağaç Zeynel – Vidat Kırmızıoğlu ve Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Okullarda incelemelerde bulunan Kaymakam SARI sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti , öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. …Kaymakam SARI yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemli olduğunu, Bunda öğretmenlerimiz kadar velilerimizin çabalarınında önemli olduğu bu konuda herkese önemli görevler düştüğünü belirtti. Sarı, ayrıca Zeynel Vidat Kırmızıoğlu okulu bahçesine yapılan ek bina inşaatı ile ilgili bilgiler alırken Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulunun derslik ihtiyacı İçin de girişimlerinin bulunduğunu, metruk binaların da yıkımını takip ettiklerini de ifade etti.
Kaymakam SARI, okullarda idareciler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, öğrencilerin ve okulun durumu hakkında bilgi aldı.
Okul müdürleri ve öğretmenler Kaymakam SARI’ya ziyaretleri işin memnuniyetlerini ifade ederken ve duyarlılığından dolayı da teşekkürlerini sunduklarını belirttiler.

“Bu e-posta mesajı ve onunla iletilen tüm ekler sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler ya da kuruma özel olup, özel bilgiler içerebileceği gibi gizlilik yükümlülüğü de taşıyor olabilir. Mesajın yetkili alıcısı veya alıcısına iletmekten sorumlu kişi değilseniz, mesaj içeriğini ya da eklerini kullanmayınız, kopyalamayınız, yaymayınız, başka kişilere yönlendirmeyiniz ve mesajı gönderen kişiyi derhal e-posta yoluyla haberdar ederek bu mesajı ve eklerini herhangi bir kopyasını muhafaza etmeksizin siliniz. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bu mesajın içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmemektedir. Bu mesajda ve ekindeki dosyalarda bulunan tüm fikir ve görüşler sadece adres yazarına ait olup, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı e-posta içeriğine yetkisiz olarak yapılan müdahaleden, e-postanın zararlı yazılım içermesi ve/veya bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>