BAŞKAN NEHİR,DEĞİRMENBAŞI MAHALLESİNDE EV ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, her fırsatta Samandağlı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Nehir , ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Samandağ İlçesini ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Bu kapsamda ev ziyaretlerini sürdüren Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Değirmenbaşı Mahallesinde ikamet eden Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çapar’ın daveti üzerine bir ev ziyareti gerçekleştirdi. Değirmenbaş ı mahallesi sakinlerinden Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çapar’ın organizasyonuyla vatandaşlarla sıcak ,samimi bir ortamda buluşan Başkan Nehir hizmetler,sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili değerlendirmede, çeşitli konularda da görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya katılan Değirmenbaşı mahallesi sakinlerinin büyükşehir hizmetleriyle ilgili şikayetleri üzerine başkan Nehir bu konuda büyükşehir yetkililerine ileteceğini söyledi. Takipçisi olacağını dile getirdi.

Toplantıda HBB, Hatsu ve Samandağ Belediyesi´nin çalışmaları ile ilgili görüşlerini ifade ederek, talepleri ileten yurttaşlar, sorunlarına çözüm getirilmesini istedi. Nehir de, HATSU ve HBB´nin yetki ve sorumluluğunda olan taleplerin takipçisi olacağını, Samandağ Belediyesinin yetkisinde olan konularla ilgili de müdürlerin gerekli inceleme yapması sonrası çalışmalara başlanması için talimat verildiğini belirtti.

Başkan Nehir toplantıya katılan Değimenbaşı mahallesi sakinlerine teşekkür etti .Ev ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

Samandağ Belediye Meclis üyesi Habip Kapı , Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut , Birim müdürleri hane ziyaretinde hazır bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını ifade eden Değirmen başı mahallesi sakinleri , Başkan Nehir’e teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>